8 Yaşındaki Çocuğa Hediye Ne Alınır?

17-02-2018 14:12
        İlkokul öğrencisi 8 yaşındaki erkek veya kız çocuğa doğum gününde, yılbaşında, karne aldığında, ameliyat sonrası veya özel bir günde hediye alarak onları mutlu edebilirsiniz. Biz oyuncak, kutu oyunu ve kırtasiye ürünleri üzerine tavsiyede bulunacağız. Önce bütçenizi belirlemelisiniz. Pahalı ürün alırsam çocuğu daha fazla mutlu ederim düşüncesi yanlıştır. Küçük veya düşük fiyatlı bir hediye de olsa sizin çocuğu düşünmeniz onu zaten mutlu edecektir.
 
        Almayı düşündüğünüz ürüne çocuğun ihtiyacı olup olmadığı konusunda bilginiz yoksa oyuncak veya kutu oyunu gibi eğitici yönü olan, faydalı bir hediye seçilebilir. Websitemizde 7-8 yaş grubunu seçerek veya aşağıdaki hediye tavsiye tablosunu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle kutu oyunu almayı düşünüyorsanız çocuğun kaç kardeşi olduğu ve kaç yaşlarında olduğu ürünü seçmenizde kolaylık sağlayacaktır. Çünkü bazı kutu oyunları tek kişilik, bazıları da birkaç kişiyle oynanabilmektedir. Sosyalleşme açısından biz grup oyunlarını tavsiye ediyoruz. Kararsız kalmanız durumunda lütfen bizimle iletişime geçiniz. 
 
Aşağıdaki tabloda alınabilecek hediyeleri inceleyebilirsiniz. 

 8 yaş erkek çocuk  8 yaş kız çocuk
 Brainbox Dünya  Clementoni takı yapım setleri
 Gigamic Katamino  Simli yapıştırıcı
 Gigamic Quoridor Classic  Şekilli fosforlu kalemler
 Asmodee Abalone  Figürlü anahtarlık
 Uzaktan kumandalı araba   200 parça puzzle
 Lego Technic  Desenli veya figür başlıklı kurşun kalemler
 Futbol topu  Hulahop
 Rubik küp  Kilitli hatıra defteri
   Yukarıda belirtilen ürünler dışında Dünyaca ünlü Smart Games markasının IQ Puzzler Pro, Jump In, Roadblock akıl ve zeka oyunlarını teleskop, dürbün, mikroskop almak isterseniz Levenhuk marka Labzz ürünleri tavsiye edebiliriz.
 
   Websitemizdeki ürünlerle Sahrayıcedit mağazamızdaki ürünler farklılık gösterebilir. Mağazamıza gelebilirseniz seçiminizde yardımcı olabiliriz. Hediye paketi yapıyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.